Bejelentés


Gyógytorna Szegeden Gyógytorna mindenkinek, akár az Ön otthonbában


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A GYÓGYTORNÁRÓL

Gyógytornával kezeljük a különböző mozgásszervi megbetegedéseket. Jó eredménnyel használható a különböző reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, illetve belgyógyászati kórképek kezelésében. Jelentős szerepet játszik az egészség, a jó fizikális állapot megőrzésében, a betegségek megelőzésében. A gyógytorna célja tehát a mozgásszervi megbetegedések megelőzése is. A gyógytornát más kezeléssel helyettesíteni nem lehet. A gyógytornával műtéti beavatkozások is kiválthatók. Hatása akár már egy alkalom után is érezhető.
A kezelés mindig egyénre szabottan, a beteg állapotát, erőnlétét szem előtt tartva történik. Első alkalommal a beteg részletes kikérdezése és vizsgálata után felállítom a diagnózist, amely alapján rövid-, és hosszú távú kezelési tervet készítek. A későbbiekben a beteg állapotát állandóan figyelemmel kísérve, ezt a tervet követve, illetve ha szükséges a terven módosítva végzem a gyógytornát.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!